Stacks Image 155

Kunstgras toepassingen

Kunstgras is een veelzijdig product en geschikt voor diverse toepassingen, bv.:

  • Kunstgras voor de sier in uw tuin
  • Kunstgras onder of rondom trampolines en/of schommels
  • Kunstgras onder of rondom speeltoestellen
  • Kunstgras voor sportief gebruik
  • Kunstgras voor kinderen
  • Kunstgras voor huisdieren
  • Kunstgras en huisdieren
Door de hoge kwaliteit van onze kunstgrasvezels kunnen huisdieren zich probleemloos uitleven op het kunstgras. Kunstgras van Het Groene Leven Tuinen bevat daarnaast geen lood, cadmium of andere voor milieu en gezondheid schadelijke stoffen. Dit maakt ons kunstgras uitermate geschikt voor huisdieren.

Kunstgras en kinderen

Kunstgras uit de collectie van Het Groene Leven Tuinen is uitermate geschikt voor kinderen. Ons kunstgras bevat geen lood, cadmium of andere voor milieu en gezondheid schadelijke stoffen. Daarnaast biedt Het Groene Leven Tuinen verschillende kunstgrassoorten die door de zachtheid van de vezels en hoge veerkracht het voor kinderen extra prettig maakt om op te spelen.

Kunstgras op sportvelden

Kunstgras op sportvelden is niet te vergelijken met kunstgras voor in de tuin. Kunstgras voor sportvelden is gemaakt van een ander soort vezels met een extreem hoge veerkracht. Dit maakt deze soort kunstgras erg geschikt voor intensief sportief gebruik maar maakt wel dat het kunstgras een minder natuurgetrouwe uitstraling heeft. De kunstgrassoorten uit het assortiment van Het Groene Leven Tuinen hebben allen hun specifieke toepassing. Hier zitten ook soorten bij die geschikt zijn voor sportief gebruik.

Kunstgras soorten

Het Groene Leven Tuinen heeft kunstgras in verschillende soorten voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onder meer de kleurstelling, hoogte en soort vezel zijn bepalend voor de uitstraling, eigenschappen en gebruikseigenschappen van het kunstgras. Het assortiment van Het Groene Leven Tuinen bestaat uit 8 verschillende soorten kunstgras. In ons assortiment zijn enkele erg natuurgetrouwe soorten opgenomen die bestaan uit platte kunstgrasvezels. Voor het meer intensieve gebruik hebben we daarnaast soorten met een V-shape en C-shape vezel die de kunstgrasmat veerkrachtiger maken.

De door ons gebruikte cookies ondersteunen enkel de functionaliteit van onze website. We gebruiken geen cookies voor analyse of het volgen van de gebruiker. We verzamelen geen gebruikersinformatie en/of delen informatie met derden.