Ontwerp en aanleg

Heeft u de wens om uw tuin te veranderen of volledig opnieuw aan te laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres al vanaf het eerste begin kunnen we met u mee denken. Dit kan met een simpel plan, een leuke schets of een volwaardig ontwerp.
We kunnen alle kanten op want wat denkt u van een: landelijke, natuurlijke, cottage, mediterrane of strakke en moderne tuin. Wanneer we de sfeer en de vormen hebben gaan we opzoek naar de materialen waarmee we uw droomtuin gaan maken. Ook maken wij voor uw tuin een beplantingsplan waarmee we uw tuin tot leven wekken.
Bent u handig of vindt u het gewoon leuk om zelf mee te helpen? Geen probleem, dan gaan we er samen iets moois van maken.

Onderhoud

Uw tuin verdiend de beste zorg en aandacht! Het maakt dan ook niet uit of u een kleine of een grote tuin heeft, want u kan er pas echt van genieten als het in topvorm is. We kunnen voor u alle zorg uit handen nemen en het jaar rond het onderhoud voor u verzorgen.

Natuurlijk is het ook mogelijk enkele facetten van het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Hierbij kan u denken aan een voor en of najaars- beurt, het knippen van de hagen het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden, maar ook voor het onderhoud aan uw vijver en gazon kunt u bij ons terecht.

Tot slot wil ik u adviseren om uw tuin van de juiste bemesting te voorzien Want alleen met goed onderhoud en de juiste bemesting blijft uw tuin voor vele jaren in topconditie.

Wilt u het onderhoud makkelijker hebben, informeer dan naar de opties voor een maai robot of een beregening in uw tuin.

Beplanting

Wat is nou een tuin zonder beplanting? Voor ons is het eigenlijk het belangrijkste wat er is. Het brengt uw tuin tot leven, het zorgt voor kleur, geur en beleving. Denk aan het geluid van ritselend blad, de zon dat door de bladeren schijnt en de planten waar je van kan eten. Een tuin kan gewoon niet zonder planten. Maar planten doen meer, ze zuiveren de lucht, houden geluid tegen en zorgen voor privacy. Ook worden mensen gelukkiger van een groene omgeving.

Graag maken wij samen met u een beplantingsplan dat volledig aansluit bij u wensen en de mogelijkheden van uw tuin.Uiteraard is het mogelijk dat wij de beplanting bij u leveren en met veel liefde voor u in de grond zetten. Maar wilt u de beplanting alleen bestellen dan is dit geen probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Dit geldt natuurlijk ook voor uw graszoden.

Bemesting

Om de tuin waar u van houdt in topconditie te houden, adviseer ik u om gebruik te maken van een goed bemestingsplan. Wij werken uitsluitend met de organische meststoffen van Innogreen. Deze organische meststoffen met lange werktijd verrijken de bodem en zorgen voor een optimaal bodemleven waardoor je de gewenste symbiose krijgt tussen bodem en plant.

Goede bemesting is slechts een deel van waar uw tuin behoefte aan heeft. Vaak worden tuinen goed opgeruimd waardoor organisch materiaal naar de composthoop gaat of in de groencontainer verdwijnt. Daarom adviseren wij om een keer per jaar een dun laagje compost in uw tuin aan te brengen. Dit is niet alleen goed voor de planten, maar de vogels en insecten zullen u ook dankbaar zijn. En ook niet onbelangrijk het ziet er ook gewoon mooi uit.

Compost en de bemesting van Innogreen zijn bij ons te bestellen, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kunstgras

Minder onderhoud en altijd een groen gazon! Als hovenier zijn wij altijd bereid om hard te werken. Maar ook wij weten gemak dient de mens. Daarom zijn wij zeer enthousiast over ons kunstgras. Nooit meer grasmaaien, nooit meer kantjes knippen en altijd een prachtig gazon.

En ook als het over kunstgras gaat leveren wij kwaliteit voor een nuchtere prijs. U kunt het kunstgras bij ons bestellen. Of zelfs de gehele grasmat door ons laten aanleggen. Laten we samen kijken wat het beste bij u past. En wie dan wat gaat doen. Wij nemen onze kunstgrasstalen mee zodat u kunt zien en voelen hoe mooi en prettig kunstgras is.

De door ons gebruikte cookies ondersteunen enkel de functionaliteit van onze website. We gebruiken geen cookies voor analyse of het volgen van de gebruiker. We verzamelen geen gebruikersinformatie en/of delen informatie met derden.